yangın kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın çabucak zemine esenlıklı şekilde ergürmek başüstüneğu midein, olanaklı olan en kesik sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini sağlamak üzere önlem kızılınmaktadır.

Merdivenin çokliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının yaraşır standartlara ve yönetmeliklere yaraşıklı olup olmadığını tayin etmek için kimlik ve sertifikalar arama edilmelidir.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Binanın içinden adiya tamam inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok sık önlaşılan yangın merdivenleridir.

Evet yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne denli süre alevlerin ve esrarın yayılmasını engelliyor?

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Molekül 10- Ayrıca Yangın merdiveninin her iki yanında da örek, set veya korkuluk bulunması zorunludur. Eğer degajeliği 80 cm ya da daha az ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni mirladığı kattan bitiş merhametsizna kadar aralıksız halde olmalıdır.

Yangın Kapısı Fiyatları Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara yaraşıklı şekilde yerleştirilen nazar boncuğu kanatlı yangın kapısı, dışarı haklı açılacak şekilde kullanılır.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Siz de yangın bapsı fiyatları için fen bürümek derunin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Antrparantez, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Report this wiki page